Megközelítés

Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kar

Központi telefonszám: 99/518-920

Titkárságtelefonszáma: 99/518-953

Honlap: www.uni-sopron.hu

Cím: 9400 Sopron, Ferenczy J. u. 5.


Megközelítés autóval

 

Megközelítés vonattal

A vonat a soproni vasútállomásra érkezik. A vasútállomás mellett taxiállomás található, azonban igénybe vehető a helyi tömegközlekedés is.

A tömegközlekedés használata esetén bármelyik buszt igénybe vehetik, amelyik a Jereván lakótelep felé halad. Az egyszerűség kedvéért az 1-es vagy a 2-es jelű autobuszjáratot ajánljuk, ezek napközben 20 percenként közlekednek.

A helyi közlekedési menetrend itt megtekinthető. 

A felszállás a 'GYSEV pályaudvar', a leszállás 'Lackner Kristóf utcamegállóknál történik. Az utazás időtartama kb. 8-10 perc. Miután leszálltak a Lackner Kristóf utcában, át kell menni az utcát keresztező zebrán, majd egyenesen kell tovább haladni a Ferenczy János utcán. A Soporoni Egyetem BPK épülete kb. 200 m-re található.

FONTOS! A vasúti pályaudvar előtt két buszmegálló is van, az egyikben a Lővér szálló, a másik a Jereván lakótelep felé tartó járatok állnak meg. A Jereván lakótelep felé tartó járatok megállója mellett egy gyógyszertár található. A félreértések elkerülés végett érdeklődjenek a buszsofőrnél.
 
 
 
 

Megközelítés autóbusszal

A Sopronba érkező autobuszok végállomása a Lackner Kristóf utca és a Ferenczy János utca sarkán van. A Soproni Egyetem BPK épülete (Ferenczy J. u. 5) innen kb. 200 m-re található.