Hírek

Textiljáték kiállítás kicsit másképp…

módosítva: 2021.05.10 19:39 Készítette : Németh Tamás Kategória : Hírek

A szorgalmi időszak hagyományosan az elsőéves óvodapedagógus hallgatók által készített textiljátékokat bemutatójával zárul, de idén egy kicsit másképp. A játék pedagógiai feltételei II. kurzus keretében Dr. Hartl Éva egyetemi docens és Dr. Pásztor Enikő egyetemi adjunktus hallgatói a félév során egereket varrtak. A heteken át tartó alkotói munka eredményeként ebben az évben is rendkívül ötletes és igényes textiljátékok születtek. Volt, akit a Diótörő ihletett meg, míg sokan valamilyen foglalkozásnak megfelelő öltözetbe bújtatták az egereiket. De olyanok is akadtak, akik a sport és egyéb szabadidős tevékenységek világába helyezték a saját, kedves kis játékállatkáikat. A német nemzetiségi óvodapedagógus hallgatók pedig nemzetiségi népviseletbe öltöztették az egereket.

Tovább

Felvételi Információk 2021

módosítva: 2021.05.06 10:49 Készítette : Németh Tamás Kategória : Hírek
Tovább

Anyák napjára várva

módosítva: 2021.04.29 12:23 Készítette : Németh Tamás Kategória : Hírek

Mi is lehetne szebb ajándék egy édesanyának, mint a saját gyermeke megszületése.

Tovább

Életrevalók

módosítva: 2021.04.28 14:50 Készítette : Németh Tamás Kategória : Hírek

 

A gyógypedagógia II. éves hallgatói számára rendhagyó óra keretében online  Horváth  Ernő Zoltán kutató mestertanár, gyógypedagógus meghívott vendégként mutatta be a 2020-ban megjelent könyvét.

Tovább

Hallgatóink elsöprő sikere az Országos Tudományos Diákköri Konferencián

módosítva: 2021.04.28 07:11 Készítette : Németh Tamás Kategória : Hírek

A 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Tanulás- és Tanításmódszertani - Tudástechnológiai, valamint a Pedagógiai, Pszichológiai, Andragógiai és Könyvtártudományi Szekciója 2021. április 20-22-én került megrendezésre idén először online térben. A Nyíregyházi Egyetem által szervezett rendezvényen egykori és jelenlegi Benedekes hallgatóink is megmérettettek és gyönyörű eredményekkel büszkélkedhetnek.

Tovább

Dr. Varga László dékán úr a Sopron TV vendége

módosítva: 2021.04.21 09:05 Készítette : Németh Tamás Kategória : Hírek

Karunk vezetője a Sopron TV MOZAIK műsorában nyilatkozott az online oktatás eddigi tapasztalatairól, a közelmúltban kidolgozott kari stratégiáról, továbbá a legújabb képzésekről, különös tekintettel a Gyógypedagógia és Kommunikáció- és médiatudomány alapszakokra. 

Tovább